Lås opp nye forretningsmuligheter med Ingram Micro LEASE

Ingram Micro tilbyr nå leasing som forretningsmodell på utvalgte sortimenter og leverandører. Leasing er et smart alternativ for både små og store bedrifter der du som forhandler, i samarbeid med Ingram Micro, kan skape nye muligheter innen maskinvare-, programvare- eller tjenestetilbudet.

Du inngår en digital avtale med sluttkunden direkte i leasing-butikken, hele handelen tar mindre enn 30 minutter!

Vil du komme i gang med Ingram Micro LEASE? Skriv inn e-postadressen nedenfor, eller ta kontakt med selgeren hos Ingram Micro.

Allerede leasing-kunde?

Logg inn

1

Allerede kunde hos Ingram Micro og ønsker å komme i gang med leasing?

Ta en prat med selgeren allerede i dag, eller send en e-post til kundeservice på lease@ingrammicro.com. Vi tilbyr en rekke ulike alternativer, tjenester og sortimenter for leasing i maskinvare- eller programvarebutikken.

2

Ingen konto hos Ingram Micro?

Søk om å bli forhandler ved å trykke her. Når du har blitt godkjent kunde eller samarbeidspartner hos Ingram Micro, kan du søke om å dra nytte av våre leasing-løsninger.

Leasingavtalen klar på mindre enn 30 minutter

• Tilgjengelige produkter finner og bestiller du i den nye leasing-portalen.

• I kassen velger du avtalevarighet, angir egne påslag (0–25 %) og kundens opplysninger med kontaktopplysninger til signataren.

• Kredittvurdering skjer med en gang, og avtalen sendes digitalt direkte til signataren. Når avtalen er godkjent for finansiering (normalt ca. 30 minutter), sendes det en e-post med en kobling til digital signering via BankID.

• Når avtalen er signert, sendes produktene direkte til kunden.

• Ditt påslag betales ut direkte til deg som forhandler. Når kunden har mottatt produktene, aktiveres finansieringsavtalen automatisk.

5 direkte fordeler med LEASE

Fokus på egen virksomhet:

Med finansiering gjennom Ingram Micro LEASE blir det lettere å velge løsningen som maksimerer nettopp din kundes virksomhet og nytte. Fordi kostnaden fordeles jevnt i perioden produktene skal brukes, slipper kunden å ta en stor engangskostnad for produkter som skal brukes i flere år.

Frigjør kapital:

Selskapets låneramme i banken påvirkes mindre enn ved et tradisjonelt banklån, fordi det er utstyret som utgjør sikkerheten for finansieringen. Kostnaden er fullt avdragsberettiget.

Forutsigbar og enkel debitering:

Det er alltid den samme månedlige kostnaden i kontraktsperioden – kunden vet når og hvor mye som skal betales.

Forsikret og trygt:

Alt utstyr som finansieres av Ingram Micro LEASE, er forsikret. Forsikringen gjelder globalt og har en lav egenandel på 1250kr.

Fleksibelt:

Velg mellom kontraktstid på 24 og 36 måneder. Når kontraktstiden er utløpt, kan kunden kjøpe eksisterende produkter, levere tilbake, forlenge avtalen eller velge å finansiere en helt ny løsning.