CloudBlue

Accelerate your anything-as-a-service business

Vi hjelper deg på reisen til skyen og den digitale overgangen

Etter år med investeringer og oppkjøp ble CloudBlue opprettet med mål om å bygge verdens eneste digitale plattform i stor skala med et stadig større økosystem av leverandører og utprøvde systemer. Resultatet er en av verdens største skyplattformer, som hjelper kundene med å effektivisere skyvirksomheten, spare tid og penger og med å revolusjonere selskapene over natten. Ingram Micro Cloud har som mål å hjelpe kundene på reisen til skyen og den digitale overgangen.

For å lykkes og vokse i den digitale verdenen og på det tjenestefokuserte markedet, må selskapene være kloke, responsive og effektive i måten de leverer tjenestene på. CloudBlue er her for å hjelpe. Vår digitale plattform leverer ”end-to-end-tjenester” som gjør samarbeidspartnerne bedre i stand til å tilpasse, konkurrere og vokse.

Kontakt oss

Begynn å selge 200+ skytjenester direkte via en innebygd markedsplass

Effektiviser levetiden for abonnementer

Håndter provisjon, fakturering, kanalsalg og abonnementer med systemkompatibilitet i stor skala

CloudBlue

CloudBlue er en modulær, skalerbar og sikker plattform som muliggjør lønnsom levering av tjenester, inkludert oppstart, automatisering, distribusjon, go-to-market og support.

Dette komplette og nøkkelferdige systemet kan fylle eventuelle hull i eksisterende systemer eller erstatte eksisterende bestillings-, servicekatalog-, fakturerings-, provisjons- og driftshånteringsplattformer, samtidig som det enkelt integreres med backoffice-systemet.

Läs mer

Marketplace

Via Ingram Micro Cloud Marketplace kan forhandlerne også enkelt håndtere, administrere og selge hele vårt utvalg av skytjenester og skyløsninger til sine kunder. Ingram Micro Cloud Marketplace har tilpassede funksjoner som fungerer like bra på alle typer enheter: datamaskin, nettbrett eller smarttelefon.

Läs mer

Tjenester

Klar til å satse på et konkurransefortrinn? Med CloudBlues utprøvde supporttjenester innen ”go-to-market” har du alt dekket. Nå kan du lansere tilbud raskere og levere tjenester mer effektivt, samtidig som du fyller hull i ledelse i support for å gi en sømløs kundeopplevelse.

Läs mer

Kontakta oss

Hvis du har spørsmål om CloudBlue og hvordan vi kan hjelpe deg med å utvikle skyvirksomheten, kan du sende oss en e-post!

Tony Ärlestål

Sales Specialist