Vi hjelper våre partnere med å vokse

At finansiering er en stor del av forretninger har vært et faktum i flere år nå. Men hva gjør man som forhandler eller sluttkunde for å unngå å tråkle seg inn i en mengde avtaler hos ulike produsenter? Svaret kommer med lanseringen av Ingram Micro Financial Solutions.

Hos Ingram Micro er vi klar over endringene i IT-bransjen og innvirkningen det har på kundenes forretningsdrift, lønnsomhet og bærekraft. Vi vet hvor viktig finansiering er for å bidra til bedriftens forretningsinteresser og øke lønnsomheten. Ingram Micro Financial Solutions har din interesse i fokus.

Ingram Micro Financial Solutions er en sentral del av tilbudet vårt, vi kobler sammen våre partneres eksperter for både IT-løsninger og IT-finansiering. Vi lager skreddersydde, effektive forretningsløsninger som gjør at våre forhandlere kan tilby innovasjon, og samtidig styrke både de økonomiske målene og varemerket. Vårt tilbud inkluderer en rask kredittprosess, avtaledokumentasjon og E-signatur i ett og samme system. Alt for å redusere administrasjon og eventuelle ledetider.

Vi har investert i kunnskapen og personalet som kreves for å støtte dagens IT-finansieringsmodeller med et enkelt mål; å hjelpe våre partnere med å vokse.

Med vår globale styrke kan vi tilby deg mange forskjellige finansieringsløsninger. Vi sier “Ja” oftere, har gode priser og bedre opplegg. Vi vet at gode priser med dårlige vilkår kan ødelegge langsiktige forhold, noe ingen har råd til.

Hvorfor Ingram Micro Financial Solutions?

FAQ

Hva er prisen?

Alle priser er basert på kredittvurdering, avtaleperiode og forretningsstrukturen.

Hvordan fungerer kredittprosessen?

Standardtransaksjoner opptil 500 000,- godkjennes innen 24 timer etter den vanlige kredittprosessen. For større eller mer komplekse transaksjoner kan det ta litt lengre tid.

Når betaler Ingram Micro?

Som regel innen 24-48 timer etter mottak av faktura og signert avtale.

Kan utstyr som ikke kjøpes gjennom Ingram Micro finansieres?

Ja, Ingram Micro representerer hundrevis av produsenter, men vi forstår at vi noen ganger ikke er din distributør. Med våre finansieringsløsninger håper vi at du velger Ingram Micro i fremtiden.

Kontakt oss for neste steg!

Send en e-post til lease@ingrammicro.com så kontakter vi deg.