Hva er Samsung Knox?

Samsung Knox er et begrep som dekker over en lang rekke fordeler/muligheter ved Samsungs enheter.
Samsung har bygget Knox-plattformen inn i alle sine enheter fra fabrikken, både i hardware og software som forbedrer sikkerheten til enhetene. I dette er det også inkludert en sikring som sørger for all sensitiv informasjon, samt muligheten til å ha en Knox-lisens på enheten forsvinner dersom enhetene blir kompromittert ved for eksempel rooting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sikkerheten på hardware og software på Samsung-enheter er bare en liten del av det som dekkes av Samsung Knox.
For næringsvirksomhet er det en rekke Samsung Knox-tjenester som gir mange fordeler til styring, kontroll og implementering av Samsung-enheter.

Samsung Knox Mobile Enrollment (KME)

Sett opp og koble enhetene dine automatisk til MDM-systemet ditt direkte fra utpakking og uten å ha hver enhet i hånden. Dette sparer IT-avdelingen mye manuell håndtering av hver enhet og dermed også mye tid. Les mer!

Samsung Knox Configure (KC) – Skreddersydd klargjøring

Alle selskaper har ulike behov for bruk av sine telefoner – Samsung Knox Configure gir deg muligheten til å skreddersy enhetene slik at de passer dine behov. Klargjøringen foretas direkte når enheten er pakket opp og konfigurasjonene inkluderer; Apper som skal være på, spesifikke bakgrunnsbilder, ringetoner og andre generelle innstillinger.  Les mer!

Samsung Knox Workspace

Med Samsung Knox-arbeidsområdet kan du isolere arbeidsrelaterte data fra den private delen av telefonen, og dermed gi et ekstra sikkerhetslag, samtidig som det blir enkelt for brukeren å bruke. Ideelt for å oppfylle kravene til GDPR
I motsetning til andre containerløsninger, er kryptering av Samsung Knox Container lagret i enhetens brikkesett. Les mer!

Samsung E-FOTA – Unngå at appene dine krasjer som følge av ny firmwareoppdatering

Samsung E-FOTA gir deg en unik mulighet til å kontrollere enhetens firmware. Du kan både holde tilbake oppdateringer slik at du nå kan sikre og teste dine egne utviklede apper til det nye operativsystemet før firmwareoppdateringen blir utført. Du kan også tvinge firmwareoppdateringer til akkurat de enhetene du vil ha – akkurat når du vil ha det. Les mer!

Vil du vite mer?
Harald Tveterås Fauskanger
Salgskoordinator, Ingram Micro Mobility
Harald.Fauskanger@ingrammicro.com