Skreddersy Samsung-enhetene dine til ditt behov med Samsung Knox Configure

Som navnet “Configure” er dette en unik tjeneste som gjør at du kan lage et bredt spekter av konfigurasjoner på selskapets Samsung-enheter, slik at de tilpasses og skreddersys for ulike typer brukerbehov. Alle enheter er konfigurert på en cloud-basert plattform. Noen tilpasningene som kan gjøres er blant annet:

  • Angi begrensninger på Wifi (f.eks. kun benytt bedriftens wifi av sikkerhetshensyn)
  • NFC kan deaktiveres
  • Du kan kontinuerlig pushe informasjon fra selskapets servere med konfigurasjoner av apper, eller begrensninger
  • Hviteliste eller svarteliste apper, nettsider.
  • Begrens bruk av kamera, USB-lagring, SD-kort eller mikrofon

I tillegg kan enheten bli software-messig rebranded, slik at det er samme bakgrunnsbilde alle ansatte har på sine telefoner.
Det er to typer Samsung Knox Configure. En kalles Samsung Knox Configure Setup Edition – og lar deg forberede enhetene med endringer en gang. Se video av et eksempel her:

Samsung Knox Configure Dynamic Edition, som navnet, indikerer en mer dynamisk versjon av Knox Configure, der du kontinuerlig kan gjøre endringer på enheten, inkludert å pushe nye apper, endre bilder på skjermen og mer. Dynamisk utgave er beskrevet her:

Det er også Samsung Knox Configure som kan brukes hvis du vil at enheter skal konfigureres i Kiosk-mode for bruk ved utstillinger, som POS-systemer eller lignende.

Alt er Over-The-Air konfigurasjoner uten fysisk behov for hver enhet i hånden. Den slås bare på, kobles til Wifi eller nettverk, og så blir enheten automatisk konfigurert.

Det er også mulig å koble enhetene til selskapets MDM-system ved hjelp av Samusng Knox Configure. Les Så enkelt får du koblet til dine Samsung-enheter med ditt MDM-systemet, med Samsung Knox Mobile Enrollment

Vil du vite mer?
Harald Tveterås Fauskanger
Salgskoordinator, Ingram Micro Mobility
Harald.Fauskanger@ingrammicro.com