Hvordan skille arbeidsrelatert og privat innhold med Samsung Knox Workspace

Samsung Knox Workspace gir muligheten til å isolere sensitiv og arbeidsrelatert data og informasjon til en kryptert “container”. Dette gjør at du kan skille personlig og profesjonell bruk av telefonen. Fordelen for både arbeidstakeren og selskapet er at når arbeidstakeren slutter og eventuelt velger å beholde telefonen, er det mulig å slette alt innhold i beholderen, og enheten kan derfor fortsatt benyttes uten selskapsdata.

Containeren kan administreres eksternt av selskapets IT-avdeling, mens innhold som bilder og tekstmeldinger forblir privat og ikke kan nås.
Samsung Knox Workspace gir bedrifter friheten til å tilpasse arbeidsbelastningen til de ansatte sine telefoner uten å bekymre seg for integriteten eller sikkerheten til selskapets data. For å få tilgang til Knox Workspace-containeren, krever det at du logger inn separat, noe som betyr at selv om telefonen er åpen, kan du ikke få tilgang til selskapets data i Knox Workspace-containeren.

Knox Workspace kan brukes med mer enn 100 av de mest populære EMM/MDM-systemer hvilket inkluderer Blackberry Enterprise Server (BES), IBM MaaS360, VMware AirWatch, og MobileIron

Hva er fordelene ved å benytte Samsung Knox Workspace?

  • Compliance: Den fullstendige Knox Workplace-løsningen har mottatt regjeringssertifiseringer (Common Criteria Certification) og forsvarssertifisering (FIPS 140-2 sertifisering, DISA MOS SRG Compliance)
  • Enkel bruk: To enheter i en og samme enhet som enkelt skiller mellom private data og bedriftsdata
  • Supportere BYOD og COPE: Å få Knox Workspace på enheten er ikke i konflikt med personopplysninger på enheten.
  • Full tilgang til apper: Du kan installere de samme appene i Samsung Knox-beholderen som du kan utenfor beholderen. Dette gjelder både for apper som finnes på enheten fra oppstart, men også for selvutviklede bedriftsapplikasjoner, webapper og SaaS-apper.
  • Bedre sikkerhet: Det reduserer muligheten for datalekkasje betydelig
  • Enkelt oppsett: Avanserte sikkerhetsfunksjoner er automatisk integrert for å beskytte forretningsepost og -data.

Les også: Hva er Samsung Knox?

Vil du vite mer?
Harald Tveterås Fauskanger
Salgskoordinator, Ingram Micro Mobility
Harald.Fauskanger@ingrammicro.com