Ingram fikser logistikken for Tinitell!

Tinitell er et svensk firma som startet opp i 2014 med utgangspunkt i en idè om å produsere mobiltelefoner for barn. Ingram Micro var heldige og ble involvert i den reisen fra begynnelsen!

Tinitell utvikler produktene i Asia og har nå innledet et samarbeid med Ingram Micro om logistikk. Dette innebærer at Ingram Micro håndterer alt fra lagerhold, leveranser til forhandlere og sluttkunder, og naturligvis ettermarked i form av retur og reklamasjonshåndtering på vegne av Tinitell.

Joakim Samuelsson

”För oss är det viktigt att vara med och växa där framtidens företag skapas så vi blev väldigt glada över att bli tillfrågade om uppdraget som logistikpartner till Tinitell”, sier Joakim Samuelsson, Nordic Business Development Manager på Ingram Micro.

 

 

 

”Vi pratade med en hel del företag på vår jakt efter en logistikpartner och det var inga problem att få dem intresserade av oss. Det som särskildeMats Horn_liten Ingram Micro var att vi kände att de hade rätt attityd, det var inget konstigt att vi var en ”start-up”. Det var viktigt för oss att allt skulle funka smidigt och hos Ingram Micro ser vi en stor flexibilitet och högt i tak. Vi ser också att det är en partner som vi har möjlighet att jobba vidare med även senare när vi växer”, Mats Horn, grunder av Tinitell.

 

Ingram Micro tilbyr et moderne lagerhus med mange muligheter, velfungerende returhåndtering, egen kitting avdeling for spesialoppdrag for enkelt kunder og en konkurransedyktig fraktavtale.

Ingram Micro erfarer i dette prosjektet at logistikksystemet fungerer godt, da Ingram Micro nå har levert til sluttkunder i 83 (!) ulike land og Ingram Micro er svært fornøyde!

Produktet
Tinitell er en armbandstelefon med 2G-teknikk som har inbyggd GPS og som kan ha opp till 12 kontakter. Hvem som helst kan ringe til telefonen. Alla kontakter og instillinger i telefonen lastes opp og kontrolleres via en app som installeres på en “mother” smartphone. Via appen og den innebygde GPS-en kan man også spore hvor barnet er.

Tinitell har sålangt solgt over 5000 enheter av første generasjon, neste modell kommer våren 2017.

For spørsmål rundt logistikk:
Jens Enskog, Manager ILS & Services
Ingram Micro Mobility
Tel: 0046 – 0733-26 66 88
E-post: jens.enskog@ingrammicro.com